Navigatie

Ik bak oliebollen

Heerlijk, die geur van vers gebakken oliebollen, berlinerbollen en appelbeignets.
Het water loopt jouw klanten spontaan in de mond.
En dat is maar goed ook, want als ondernemer wil je zoveel mogelijk van deze overheerlijke producten verkopen.
Welke olie je daarvoor gebruikt, maakt verschil.

Bak ook de lekkerste oliebollen

Onze Natura Oliebollenolie is ontwikkeld om de lekkerste oliebollen te bakken. Niet voor niets werkten we bij de ontwikkeling samen met een bekende oliebollenbakker. Er is net zo lang getest totdat we de perfecte bol kregen, want wij willen gewoon alleen het allerbeste. Voor jou en jouw klanten.

Onze olie is echt goed

Veel bakkers gebruiken onze olie al. Hier zijn we trots op. Ze zijn erg tevreden over de bakkwaliteit en levensduur. Wist je dat de nummer 1 van de AD Oliebollentest zijn oliebollen ook bakt in Natura Oliebollenolie? Al 6 jaar achter elkaar! Vorig jaar bakten er zelfs 7 bakkers uit de top 10 van de AD Oliebollentest in Natura Oliebollenolie.

Slim verpakt

Natura Oliebollenolie is verkrijgbaar in een handzame Bag-In-Box van 15 liter en in een grootverpakking van 150 liter. De Bag-In-Box heeft een handige schenktuit, is gemakkelijk op te stapelen en het karton en plastic is gescheiden af te voeren.

Gebruik je minimaal 450 liter olie in het oliebollenseizoen? Maak dan gebruik van onze kunststof grootverpakking van 150 liter met pompsysteem. Het pompsysteem zet je gemakkelijk over op de vaten van 150 liter en met de bijgeleverde kar rij je het systeem snel naar de frituurpan. Het vullen van de pan was nog nooit zo eenvoudig!

Gerelateerde blog berichten