Ga naar hoofdinhoud

Ik bak oliebollen

Heerlijk, die geur van vers gebakken oliebollen, berlinerbollen en appelbeignets.
Het water loopt jouw klanten spontaan in de mond.
En dat is maar goed ook, want als ondernemer wil je zoveel mogelijk van deze overheerlijke producten verkopen.
Welke olie je daarvoor gebruikt, maakt verschil.

Bak ook de lekkerste oliebollen

Onze Natura Oliebollenolie is ontwikkeld om de lekkerste oliebollen te bakken. Niet voor niets werkten we bij de ontwikkeling samen met een bekende oliebollenbakker. Er is net zo lang getest totdat we de perfecte bol kregen, want wij willen gewoon alleen het allerbeste. Voor jou en jouw klanten.

Onze olie is echt goed

In 2011 werd Natura oliebollenolie ontwikkeld. Sinds die tijd wordt de oliebollenolie door veel bakkers gebruikt. Een aantal bakkers heeft zelfs prijzen gewonnen voor het bakken van de beste oliebol. Hier zijn we trots op. De bakkers zijn erg tevreden over de bakkwaliteit en levensduur van de olie. Als extra toegevoegde waarde wordt door de gebruikers van de grootverpakking, het gemak van het pompsysteem genoemd. Een
andere toegevoegde waarde is de service van het retour halen van de gebruikte frituurolie.

Slim verpakt

Natura Oliebollenolie is verkrijgbaar in een handzame Bag-In-Box van 15 liter en in een grootverpakking van 150 liter. De Bag-In-Box heeft een handige schenktuit, is gemakkelijk op te stapelen en het karton en plastic is gescheiden af te voeren.

Gebruik je minimaal 450 liter olie in het oliebollenseizoen? Maak dan gebruik van onze kunststof grootverpakking van 150 liter met pompsysteem. Het pompsysteem zet je gemakkelijk over op de vaten van 150 liter en met de bijgeleverde kar rij je het systeem snel naar de frituurpan. Het vullen van de pan was nog nooit zo eenvoudig!

Gerelateerde blog berichten

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag! Maak direct een afspraak.

Back To Top