Ga naar hoofdinhoud

Frituurvet ophalen en brengen voor horeca: hoe doen we dat?

We ontzorgen onze klanten van A tot Z. Ontzorgen. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar hoe werkt dat in de praktijk? Als ondernemer heb je het vaak al druk genoeg. Dat snappen we. Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor je en daar gaan we heel erg ver in! Hoe ver vertellen we je graag.

Breng- en ophaalservice frituurvet

We brengen frituurvet naar de horecaondernemer en halen gebruikt frituurvet weer op. Vanaf de start gaan we in gesprek met de klant: hoeveel frituurolie is er nodig, welke verpakking past het best en welke producten worden er gefrituurd. Daarvoor maken we een plan op maat. Zo hoef je zelf niet meer te denken om het bestellen van je frituurolie en het verwerken daarvan.

Van gewoon frituren naar gemakkelijk frituren

Onze unieke grootverpakking neemt jou het zware werk uit handen. Je rijdt deze makkelijk naar je bakwand en vult supersnel je frituurpannen. Daarnaast leveren we je een handige opslagcontainer voor gebruikte frituurolie en komen we vervolgens elke twee weken langs. Dan leveren we je nieuwe frituurolie en nemen we het gebruikte frituurvet mee. Hiervoor ontvang je als ondernemer een eerlijke prijs. Van de gebruikte olie wordt uiteindelijk biobrandstof gemaakt, frituren met Natura is dus niet alleen gemakkelijk maar ook groen en duurzaam. Zo maken we van gewoon frituren, gemakkelijk frituren.

Met Natura ga je van gewoon frituren naar gemakkelijk frituren. Je hoeft niet meer na te denken over bestellen van nieuw frituurvet en verwerken van gebruikt vet.

Verantwoord frituren, zonder na te hoeven denken

Natura heeft enorm veel kennis van het op de juiste manier gebruiken van frituurolie. Als horecaondernemer mag je de olie niet te lang gebruiken en moet je deze tijdig vervangen. We ontzorgen daarin volledig. We berekenen samen met jou hoeveel frituurolie je nodig hebt, totdat we weer nieuwe olie leveren. Hierbij houden we rekening met allerlei factoren. Denk hierbij aan het weer, vakantieperiodes en drukke dagen. Zo zorgen we dat je voorraad altijd up-to-date is.

Op deze manier zit je als horecaondernemer nooit zonder frituurvet en serveer je je klanten altijd een smakelijk en verantwoord frituurproduct. Bovendien hoef je nooit zelf je frituurvet weg te brengen naar een duurzame verwerkingsplek. Alles wordt uit handen genomen. Je hoeft niet eens zelf een afspraak te maken. Ideaal toch?

Hoe werkt het in de praktijk

Een voorbeeld: voor een klant met een groot pretpark leveren we frituurolie. Deze klant heeft meerdere locaties waar wordt gefrituurd in het park. We combineren het leveren en ophalen van de frituurvetten met elkaar en rijden een route door het park, voor openingstijd. Lege Natura grootverpakkingen staan voor ons klaar en deze vullen we bij met nieuwe olie. De opslagcontainers met gebruikte frituurolie ruilen we om voor schone lege opslagcontainers. Zo heb je alles op voorraad en kun jij doorgaan met frituren. Compleet ontzorgt.

Andere voordelen: groen en gezond

Door samen te werken met Natura draag je je steentje bij aan een betere wereld. Wij leveren frituurolie in grootverpakkingen van 150 en 190 liter. Zo realiseren we samen veel minder plastic. Daarnaast halen we in dezelfde rit de gebruikte olie op: minder CO2-uitstoot dus. We verwerken gebruikte frituurolie naar biobrandstof, wat daarna wordt gemengd met de brandstof die jij en ik tanken bij de pomp.

De voordelen van groen en gezond frituren met Natura:

  • Compleet breng- en afhaalsysteem
  • Gebruikte olie verwerken we tot biobrandstof
  • Minder plastic afval
  • Minder CO2-uitstoot
  • Kosten- en tijdbesparend
  • Geen restproduct wat overblijft in verpakkingen
  • Gezond frituurvet

 

Wil jij ook het gemak ervaren van de Natura frituurolie. En daarmee tegelijk gezond, groen en duurzaam frituren. Neem contact met ons op.

Back To Top