Ga naar hoofdinhoud

Oliebollendemo 2012

Perfecte stevigheid, een lekkere ‘bite’ en natuurlijk een meer dan uitstekende smaak: samen ontwikkelen we het beste recept voor een succesvol oliebollenseizoen!

Om u goed voor te bereiden op het nieuwe oliebollenseizoen nodigen we u van harte uit voor de gezamenlijke Oliebollendemo van Koopmans Meel, Smilde Natura en V-technology. Tijdens deze demo brengen wij u op de hoogte van de mooiste recepten en technieken waarmee u de lekkerste oliebollen bakt. Uw vakmanschap en de kwaliteitsgrondstoffen van Koopmans Meel, Smilde Natura en de machinale ondersteuning van V-technology zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten.

Dit jaar zullen de demo’s plaatsvinden bij Koopmans Meel in Leeuwarden zodat je naast het bezoeken van de demo de mogelijkheid hebt om een kijkje te nemen in de molens van Koopmans Meel. Bovendien zullen de drie partners u verder op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het bakken van oliebollen.

Datum:                   10, 11 en 12 september

Tijd:                        11.00 uur tot 16.00 uur

Locatie:                  Koopmans Meel, De Merodestraat 3 in Leeuwarden

Gedurende deze 3 dagen bent u van harte welkom om langs te komen en kennis op te doen tijdens de demonstraties die wij geven. Wij verzoeken u om uw komst zo snel mogelijk door te geven want vol=vol.

Uw aanmelding kunt u doorgeven via uw contactpersoon van Koopmans Meel, Smilde Natura of V-technology. Daarnaast is het mogelijk om u aan te melden via info@koopmansmeel.nl

Wij zien u graag op één van bovenstaande dagen!

 

Back To Top