Ga naar hoofdinhoud

Frituurolie voor de horeca: slim en lekker!

Over smaak valt niet te twisten. Dat snappen wij bij Natura als geen ander. Wij zijn continu bezig om de beste frituurolie te ontwikkelen. We willen natuurlijk net als jou een heerlijke, krokant en lekker product.

Wat maakt onze olie nou zo uniek?

In Nederland zijn er veel horecaondernemers. Restaurants, maar ook visspeciaalzaken, snackbars en oliebollenkramen. Je kunt je vast voorstellen dat een stukje kibbeling andere bakeigenschappen heeft dan een deegproduct, zoals oliebollen. We hebben daarom als Natura verschillende frituuroliën ontwikkeld: ieder met zijn eigen unieke smaak voor elk verschillend frituurproduct. Daarnaast is onze frituurolie gezond, groen en duurzaam.

Unieke smaak voor verschillende producten

Voor friet en snacks hebben we bij Natura een drietal recepturen: Natura Classic Frituurolie, Natura Maître Frituurolie en Natura Superieur Frituurolie. Ieder met hun eigen smaak en kenmerken. Voor elke horecaondernemer is een ander product belangrijk. Voor een verse frietbakker staat de smaak van de aardappel centraal, maar voor een restaurant is friet vaker een bijproduct. Daarvoor hebben we dan ook weer een andere frituurolie blend ontwikkeld. De blends hebben allemaal unieke eigenschappen: van krokant bakken tot het verbeteren van de smaak van de aardappel. Wil jij advies over onze verschillende soorten frituuroliën? Neem hier contact met ons op.

Frituurolie voor visspeciaalzaken

Voor visspeciaalzaken hebben we een unieke en smaakvolle Vis Frituurolie gerealiseerd. Vis en paneermeel reageren anders op olie dan andere frituurproducten. We hebben na veel testen, proeven en herontwikkelen een olie die perfect geschikt is voor vis. Speciaal voor de visspecialist die hecht aan een lekker krokant gebakken visje.

Frituurolie voor oliebollen

Naast frituurolie voor friet, snacks en vis levert Natura ook frituurolie voor oliebollenbakkers en ambachtelijke bakkers. En met succes! Tijdens de nationale oliebollentest gebruikten 7 van top 10 beste oliebollenbakkers onze Natura Oliebollenolie. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op! Onze frituurolie geeft een mooie bruine en krokante korst en is ook geschikt voor appelbeignets.

Kwaliteit staat voorop

Doordat wij voor elk product een unieke en 100% plantaardige frituurolie hebben ontwikkeld, geef je jouw product een heerlijke smaak en krokante bite. Al onze oliën zijn met zorg ontwikkeld en leveren kwaliteit. De frituurolie bevat weinig verzadigde vetten en daardoor juist meer onverzadigd vet. Dit heeft een gunstig effect op het cholesterolgehalte. Transvetzuren hebben daarentegen een nadelig effect en verhogen de kans op hart- en vaatziekte. Het percentage transvetten in onze oliën is daarom altijd minder dan 1%.

We denken mee!

We kunnen ons goed voorstellen dat je als ondernemer niet precies weet welke olie goed bij jou past. We adviseren je graag. Samen kijken we naar jouw wensen en onderzoeken we welke blend het beste bij jou past. We denken graag met je mee, want wensen verschillen per klant. Wat zijn je wisselmomenten, welke smaak heeft je voorkeur en welke verpakking is het meest geschikt? Door deze vragen te beantwoorden komen we samen uiteindelijk tot de juiste keuze voor jouw onderneming. Daarnaast kijken we welke slimme opslagcontainer het meest geschikt is om de gebruikte olie in op te slaan. Wij leveren niet alleen frituurolie, wij halen de gebruikte frituurolie ook weer op. Zo denken we graag met je mee.

Voordelen

Onze frituurvetten zijn allemaal van topkwaliteit, want dat vinden we net zo belangrijk als de frituurspecialist:

  • Uitgebalanceerde recepturen, rijk aan onverzadigde vetzuren
  • Een palmolievrij variant met een zeer lange levensduur
  • Bestand tegen langdurige verhitting
  • Gezond, groen en duurzaam

Wil jij ook gezond, groen en duurzaam frituren met Natura en ben je benieuwd naar onze handige en innovatieve oplossingen? Neem contact met ons op.

Back To Top