Ga naar hoofdinhoud

Smilde Natura voor 538voorWarChild

Op 22 maart om 23.00 uur begint de nachtuitzending van 538 voor War Child in het Friesland College in Sportstad Heerenveen.

Wij zetten op het binnenterrein een frietkraam neer en zullen tot 05.00 uur patat gaan verkopen. Daarna verhuist de kraam naar het Gemeenteplein in Heereveen waar de actie zich vanaf 09.00 uur voortzet. Tot 23.00 uur zal daar patat verkocht worden. Een frietje met saus kost €1,50 waarvan de gehele €1,50 naar War Child gaat!

Daarnaast veilen wij een pallet frituurolie voor War Child. Het gaat om 45 dozen frituurolie van 15 liter inclusief levering. De hoogste bieder heeft de vrije keuze tussen de verschillende soorten frituuroliën van Natura. De bakker kan bijvoorbeeld kiezen voor Natura Oliebollenolie die desgewenst aan het einde van het jaar geleverd wordt. De olie heeft een waarde van ca. 1200 euro en de bieding begint bij 900 euro. Het eerste bod is al geplaatst door Grand-Café ’t Gerecht in Heerenveen, maar natuurlijk gaan wij ervanuit dat de pallet olie voor War Child meer dan de waarde van 1200 euro op gaat leveren. Biedingen kunnen geplaatst worden op Twitter via @SmildeNatura of gemaild worden naar info@smildenatura.nl. De frituurolie wordt geschonken door Smilde Natura, het hoogste bod wordt volledig aan War Child overgemaakt! De veiling sluit op 23 maart 2013 om 17:00 uur!

 

Back To Top